L’orquestra CullerArts i l’Orfeó Valencià interpretaran el Rèquiam de Mozart

0
290

 

L’església dels Sants Joans de Cullera acollirà este concert extraordinari el dissabte 19 de desembre

 

L’orquestra ‘CullerArts’ i l’Orfeó Valencià oferiran un concert extraordinari el prope dissabte 19 de desembre a l’església dels Sants Joans. La formació interpretarà el ‘Rèquiem en re menor K.262’ de Wolfgang Amadeus Mozart.

 

L’any passat, tal com ha indicat el regidor d’Activitats Musicals, Juan Carlos Alandete, s’interpretà ‘El Mesías’ de Haendel i «en esta ocasió és el Rèquiem de Mozart, un concert que entra dins de la programació anual que tenim de tot el Festival CullerArts».

 

«Volem donar-li força, un impuls important perquè per a nosaltres és important fer el festival i fer-lo amb una orquestra que es diu CullerArts, on la gran majoria dels intèrprets són músics de Cullera que desenvolupen la seua labor professional en orquestres, bandes i conservatoris de tota Espanya i inclús de tota Europa. A més, la música que escoltarem és increïble», ha destacat Alandete.

Protocols i mesures

El regidor ha indicat que es tracta d’un concert preparat amb tots els protocols i mesures de prevenció contra la Covid-19. A més, l’edil ha anunciat que «per tal que més persones puguen veure el concert des de casa també el retransmetrem en directe per YouTube».

 

El concert serà a les 19.30 hores i es poden aconseguir a través de la Casa de la Cultura, del web agendacullera.com o en la mateixa església abans del concert. El preu és de 10 euros.

 

Més sobre ‘CullerArts’

 

Este concert és una activitat paral·lela que es programa des del festival CullerArts per tal d’afavorir la dinamització turística, visibilitzar el projecte i potenciar la relació entre la ciutadania i el certamen.

 

‘CullerArts’ és un certamen internacional de violí que se celebra a Cullera des de 2019 i que naix per a la defensa i divulgació del patrimoni musical valencià, espanyol i internacional. En dos anys de vida ha aconseguit ja gran prestigi gràcies a l’excel·lència dels jóvens talents, la qualitat del jurat i l’alta repercussió internacional.