Cullera decora espais ajardinats amb figues nadalenques de restes de poda

0
174

 

La iniciativa ha estat impulsada per l’equip municipal de jardiners

 

Cullera despertà ahir amb una sèrie de animals i figures nadalenques fets amb restes de poda i troncs en distints espais enjardinats del municipi.

Es tracta d’una iniciativa del servei de parcs i jardins de l’Ajuntament de Cullera que han decidit aprofitar les restes de poda, de troncs, de branques i de xicotets arbusts que talen al llarg de l’any per fer estes creativitats amb un to nadalenc.

 

El regidor de Serveis Exteriors, Salvador Tortajada, ha explicat que l’actuació naix a iniciativa de l’equip municipal de jardineria. “El cap de parc i jardins em va comentar una idea genial de fer amb les restes de poda unes figuretes i instal·lar-les en zones del poble per a la temporada de nadal”, manifesta Tortajada.

En els distints espais, ubicats als Jardins del Mercat, a l’Avinguda-Diagonal del País Valencià i a l’entrada del passeig Dr. Alemany, «podem trobar conills, óssos, cérvols amb bufandes i fins i tot un homenet de fusta que desitja bones festes, el que la imaginació ens done», segons ha detallat el cap de Parcs i Jardins, Diego José Sancalixto.

 

Esta iniciativa, junt amb les distintes actuacions arreu de tota la localitat per part dels artistes fallers decorant espais emblemàtics i places de la ciutat fa que Cullera compte enguany amb una sèrie d’intervencions artístiques que omplin d’ambient nadalenc els seus carrers.