Alzira puja a 162 actius i a una incidència acumulada de 354 casos

0
326

Augmenten els casos positius de COVID 19 a tota la Comarca

  • A l’espera de la compareixença de la Generalitat per a possibles canvis en les restriccions

 

Com cada dijous, hui ha tingut lloc la reunió telemàtica amb Salut Pública per a l’actualització de les dades dels últims 7 dies. En el cas d’Alzira les xifres continuen mostrant la pujada de casos, hem passat de 293 a 354 casos per cada 100.000 habitants. A més, en els últims tres dies hi ha 39 positius, i en total tenim 162 casos actius.

 

“Les dades que ens han comunicat hui, ens preocupen, confirmen un augment de casos a tota la Comarca i des de Salut Pública ens indiquen que les conseqüències del pont comencen a ser visibles, però encara podrien evolucionar negativament. Hem de ser conscients que s’acosta el Nadal, però enguany hem de ser conscients que són unes festes diferents, hem de ser rigorosos en el compliment de les mesures” ha explicat Gemma Alós, Regidora de Sanitat.

Nadals en casa

Per la seua banda l’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, ha insistit que “Seguix la tendència que va començar la setmana passada d’increment de casos i ens situem en xifres similars a les de la primera quinzena de novembre. Donada esta situació només podem insistir en la idea que els millors Nadals els passarem en casa, controlant els nostres contactes i reduint al màxim les reunions”.

 

A més hui ha tingut lloc també la Comissió Executiva i Consell telemàtic de la FVMP en la que ha participat la Consellera de Sanitat, Ana Barceló, i la Secretària Autonòmica de Salut Pública Isaura Navarro, que han recordat als participants la necessitat de complir les mesures restrictives per tal  “d’arribar a la vacuna” i han agraït la col·laboració dels Ajuntaments i els cossos de seguretat i policies locals en el compliment de les mateixes.

 

Caldrà estar atents a la compareixença del President de la Generalitat, Ximo Puig, i la Consellera de Sanitat, Ana Barceló per a actualitzar dades i anunciar possibles canvis en les mesures de cara al Nadal.