El comerç d’Alzira rep el material de la campanya de promoció d’ús del valencià

0
152

Els comerços d’Alzira ja han rebut el material promocional que ha preparat la regidoria de Cultura des del Servei de Promoció i ús del valencià. Durant el matí d’ahir i el de hui, l’alcalde d’Alzira Diego Gómez, el regidor de Cultura, Alfred Aranda, junt amb el Serval han començat a repartir 400 bosses de tela  amb el lema “Jo, en valencià!” i 3.200 adhesius per a regals amb els lemes: “Espere que t’agrade”, “El millor regal eres tu”, “Fem un consum responsable”, “Regala’m un somriure”, “Bones festes”, “Bon Nadal”, “En valencià, millor” i “Alzira viu el Nadal”, destinades a 35 botigues de regals, de joguets, de roba de xiquets, llibreries i papereries.

També es repartiran 1.000 bosses de tela de cotó orgànic amb el lema “Alzira viu el Nadal” a 15 verduleries, fruiteries i 35 forns i pastisseries per a regalar als primers clients que hi vagen a comprar. Cal afegir que també s’ha obsequiat els amb un pot per a col·locar material d’oficina amb el calendari laboral d’Alzira.

La campanya es completa amb el repartiment de cartells i etiquetes de rebaixes als comerços de roba, calçat, complements i similars.

Animar a comprar

Alfred Aranda, regidor de Cultura i Promoció del Valencià, assenyala: “Amb esta campanya, que és el quart any que es fa, volem animar a comprar en el comerç local i fer que el valencià estiga present en tot allò que envolta les festes de Nadal (jocs, cançons, menjars, tradicions…) i que ens identifica com a valencians, sempre amb naturalitat i oberts a altres cultures”.

 

Des del Serval animem als comerços que esteu interessats a participar en estes campanyes de promoció de l’ús de la nostra llengua en el comerç local, i  heu d’inscriure-vos en el correu serval@alzira.es per a participar. D’esta manera us farem arribar els materials de les diverses campanyes que fem.