El Gran Teatre que es reobrirà en juny protagonista del calendari d’Alzira

0
264

El calendari municipal de 2021 dedicat al Gran Teatre es posarà demà dijous a la venda al preu d’1 euro. El calendari recull imatges del coliseu alzireny de distints estudis fotogràfics locals.

Durant la seua presentació l’alcalde, Diego Gómez, ha destacat els «esdeveniments tan importants» que ha acollit el teatre que «reflectix la identitat dels alzirenys», a més de ser «un referent de la ciutat i una visió de modernitat».

Per la seua part el regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, ha resaltat que el Gran Teatre «significa cultura, festa i fer poble», a més d’agraïr la seua tasca als autors de les imatges i de l’edició del calendari.

Millores en la seguretat i l’estètica

Per últim ha intervingut el regidor de Cultura, Alfred Aranda, que considera que el pròxim any 2021 «s’alçarà el teló de les il.lusions», en referència a la millora respecte a la pandèmia davant la pròxima vacunació i a la inversió de més de 400.000 euros en la seguretat del teatre, així com també, en la calefacció, en les instal.lacions elèctriques, en els camerins i en «canviar l’estètica de l’edifici amb una nova rotulació i imatge».

Aranda ha anunciat que «entre maig i juny» es podrà reobrir, un dels edificis més emblemàtics de la capital de la comarca que oferirà a partir de setembre «una programació espectacular amb orquestres i espectacles teatrals d’especial relevància«.