Els Mags instal.laran campaments reials en tres places de Carcaixent

0
361
Emissaris reials visitaran els centres escolars la propera setmana per recollir les cartes de l’alumnat

La situació de pandèmia no permetrà que els Reis d’Orient facen la seva tradicional cavalcada pels carrers de la ciutat, no obstant des de l’Ajuntament de Carcaixent amb la col·laboració de diverses entitats locals, s’està treballant per a que tot i que diferent, este Nadal siga igualment il·lusionant per als xiquets i xiquetes.

Durant esta setmana s’ha repartit pels centres escolars unes cartes per a que l’alumnat puga escriure els seus desitjos a ses majestats i que podran entregar personalment als emissaris reials que visitaran totes les l’escoles els dies 21 i 22 de desembre. L’activitat es realitzarà en les zones exteriors de les instal·lacions complint en tot moment les recomanacions de les autoritats sanitàries i els protocols que tenen els centres educatius.

El dia 5, a l’igual que en totes les localitats, Carcaixent no podrà celebrar la cavalcada però des de l’Ajuntament de Carcaixent s’ha ideat una cavalcada estàtica per a que els més menuts i menudes gaudisquen de la presència dels Reis d’Orient en un dia tan assenyalat. Així s’instal·laran 3 campaments reials en la Plaça del Mercat, Plaça Major i Plaça del Convent on, seguint totes les mesures de seguretat, qui ho desitge podrà passar a saludar a ses majestats reials i tindre un record.

Raimon Marí, regidor de Festes, ha remarcat la importància de mantindre la il·lusió del Nadal en un any tan complicat com el que estem acabant i «per este motiu hem fet esforços i buscat alternatives per poder oferir una arribada dels Reis d’Orient adaptada a les circumstàncies sempre pensant en la seguretat dels xiquets i les xiquetes». Marí ha volgut agrair a la Regidoria d’Educació i als centres educatius la seua col·laboració per poder dur endavant la iniciativa.