La Ribera baixa lleugerament la incidència (199,81) tot i l’increment de casos en Alzira

0
127

El Departament de Salut de la Ribera ha baixat la incidència acumulada per primera vegada de 200 en prou de temps tot i l’increment notable de casos actius (+23) a Alzira durant els últims tres dies que frena la caiguda de la major part de municipis de la comarca.

Ara els casos actius a este departament es situen en 519, set menys que a principis de setmana, mentre la incidència acumulada durant els últims 14 dies per cada 100.000 habitants és de 199,81 casos.

Cal significar que es mantenen les defuncions en 73 i en 28,10 la taxa de morts per cada 100.000 ha.

Alzira compta amb 120 casos actius després d’una setmana molt dolenta en que ha acumulat 23 positius nous entre distints brots socials, laborals i educatius.

Algemesí tot i augmentar en 2 els casos actius sembla que està a punt de rebaixar els 100 que registra, a hores d’ara, mentre Benifaió i Cullera amb 2 nous, i Sueca amb 3 positius son els municipis que han registrat lleugers increments.

Per contra han disiminuït especial a Carlet (-10) que ara compta amb 57 casos durant les dos últimes setmanes, Alginet i Carcaixent que han baixat en 5 cadascú, mentre l’Alcúdia ha disminuït en tres i li queden 34, els mateixos casos que té Sueca.