L’Alcúdia registra una pujada lleu de Covid 19

0
199
L’Alcúdia té a data d’ahir 48 casos acumulats en el últims 14 dies, el que suposa que n’ha pujat 5 des de la setmana passada i la prevalença ha passat a ser de 394 positius per cada 100.000 habitants.
L’alcalde, Andreu Salom, està «preocupat» perquè s’ha trencat la tendència a la baixa, i aixó ha estat degut possiblement a les celebracions socials del pont de Sant Andreu. Si la setmana pròxima continua pujant per Sant Andreu i se li sumen més casos per el pont de desembre, serà preocupant i possiblement Salud Pública ens demanarà augmentar les mesures.
Un mes després del pont del 8 d’octubre la incidència en l’Alcúdia es va multiplicar per 7, i si torna a passar amb el pont de desembre «tindrem un Nadal molt restrictiu», ha afegit Salom.