El Family Cash Alzira empata davant el Bisontes Castelló al Palau (1-1)

0
197

El Family Cash Alzira ha empatat a un gol davant el Bisontes Castelló en un partit molt igualat i competit disputat esta vesprada al Palau Municipal d’Esports. Al descans s’arriba amb el mateix resultat que al final de l’encontre.

En el minut 6 Lorca va avançar als castellonencs en el marcador, en una bona arrancada de partit per part del conjunt de la Plana. Els de Braulio Correal van respondre en el minut 9, quan Cristian Cárdenas va perforar la porteria rival amb un potent xut. Malgrat les ocasions protagonitzades per tots dos conjunts, l’encontre arribà al descans amb l’empat a un gol lluint en el lluminós del Palau.

Cristian Cárdenas va tindre les dos millors ocasions en la segona part; una en el minut 9 al estavellar el baló en el pal i l’altra a un minut del final quan el travesser va impedir una nova victòria del Family Cash Alzira.

Els dos equips van poder avançar-se en el marcador, ja que van acumular diverses oportunitats clares de gol, però el resultat ja no es va moure, emportant-se un punt cada conjunt.

Amb este resultat l’equip alzireny ocupa el tercer lloc de la classificació amb 13 punts, per darrer d’El Ejido que suma 15 punts i del lider Barça B, pròxim rival del Family, amb 16 punts.