El Ministeri de Transports autoritza a la Generalitat a construir l’enllaç d’Alzira amb l’AP-7

0
247
Zona on es farà a bon segur la connexió de la Cv-515 amb l’AP-7

El Ministeri de Transports que dirigix el ministre valencià José Luis Ábalos, ha autoritzat, recentment, a la Generalitat, la construcció de l’enllaç d’Alzira a l’autopista AP-7.

Així serà la conselleria d’Infraestructures del carcaixentí, Arcadi España, l’encarregada d’expropiar els terrenys, de fer la pertinent memòria, redactar el projecte i també d’executar-lo, segons ha assegurat a Riberaexpress el regidor d’Obres i Serveis Urbans, Fernando Pascual.

La fòrmula per connectar la carretera d’Albalt (CV-515), al terme d’Alzira, amb l’autopista, serà a bon segur «la dels dos huits, un cara Algemesí i l’altre direcció cap a Corbera«.

L’enllaç de la capital de la comarca amb l’AP-7, una antiga aspiració dels empresaris locals i de l’Ajuntament alzireny, va topetar en el seu dia, quan l’empresa Aumar tenia la concessió, en que l’enllaç d’Alzira no guardava la distància entre accessos, davant la proximitat de la d’Algemesí, que reflectien els acords entre el ministeri i la firma concessionària.

Eliminat el peatge queda també alliberat el compromís de les distàncies entre accessos i el ministeri d’Àbalos ha autoritzat esta mateixa tardor a la Generalitat perquè puga enllestir la connexió d’Alzira amb el gran vial mediterrani, projecte en el que també participarà la Diputació de València donat que és la titular de la carretera d’Albalat.

Així el Senat també rebutjarà la consignació, en els Pressupostos Generals de l’Estat, de les corresponents partides que demana el PP para els enllaços d’Alzira i de Corbera donat que serà la conselleria d’Infraestructures la que ha acceptat fer sols un accés, el previst a la capital de la comarca.

Esta infraestructura tan demandada per Alzira encara tardarà, de dos a tres anys, en ser una realitat.