Prop de 8.000 productes disponibles entre 80 comerços als 30 dies de Alziraescomercio.com

0
449

Balanç del primer mes de funcionament de la plataforma de venda online del comerç local

  • Més de 80 comerços ja tenen els seus productes disponibles en alziraescomercio.com

 

La plataforma on-line pel comerç local www.alziraescomercio.com tanca el primer més amb més de 80 comerços adherits i un total de 117 comandes. Esta iniciativa es va posar en marxa el passat 2 de novembre per a reforçar la permanència de les botigues físiques mitjançant la venda online i ja compta amb més de 7.800 productes disponibles.

 

Concretament, 84 comerços ja tenen els seus productes a la venda al web i 20 més es troben en procés d’adhesió. I és que, els alzirenys i alzirenyes, així com la ciutadania dels pobles del voltant, ha reaccionat davant esta nova forma de consumir al comerç local: més de 380 clients i clientes s’han enregistrat a la plataforma durant este primer mes. A més, durant este període de temps, s’ha realitzat un sorteig per xarxes socials amb una participació de més de 1.000 persones i, per a la setmana del Black Friday, es va llançar un codi de descompte.

 

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha valorat positivament el balanç del primer mes d’Alziraescomercio.com i ha assenyalat que serà després de les festes de Nadal quan es valorarà de nou el funcionament. “Des de l’Ajuntament hem donat suport al llançament d’esta eina de treball amb el finançament inicial dels costos i valorem seguir fent-ho de cara als pròxims mesos. Sabem que es tracta d’iniciatives que tenen un període d’adaptació però mirem amb optimisme el funcionament donades les dades d’estes primeres setmanes”, ha explicat Diego Gómez.

 

ALZIRA ES COMERCIO

Esta insòlita etapa de crisi sanitària ha posat de manifest la necessitat d’una ràpida adaptació del xicotet comerç a altres canals de venda diferents, venda a domicili, per whatsapp, contactes per xarxes socials…, però esta nova realitat no és passatgera.

 

Per aquest motiu, l’Ajuntament d’Alzira ha considerat necessari configurar un sistema coordinat i estable que puga ser una nova via per a les vendes del comerç local.

ALZIRAESCOMERCIO.COM naix com a instrument d’enfortiment i permanència del comerç local. Este marketplace pretén aconseguir l’equilibri entre el canal de venda física i el canal de venda online dels comerços de la ciutat d’Alzira. La plataforma inclou, un servei de logística sostenible, a través del repartiment amb motocicletes elèctriques, on el client trobarà tota l’oferta comercial de la ciutat d’Alzira, amb la comoditat de la venda online.

 

El repartiment és gratuït a Alzira i en fins a 10 localitats pròximes a la capital de la Ribera, Albalat de la Ribera, La Barraca d’Aigües Vives, Benimuslem, Corbera, L’Alcúdia, Algemesí, Benicull, Carcaixent i Polinyà.