El PP demana connexions d’Alzira i Corbera amb l’AP-7

0
85

El Partit Popular ha presentat dos esmenes en el Senat als Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) perquè tant Alzira com Corbera estiguen connectades amb l’autopista P-7.

El PP de Corbera ha lamentat que la seua esmena presentada pel Grup Popular en el Congrés dels Diputats fora rebutjada i per aixó considera que ara «s’obri de nou l’oportunitat de presentar esmenes en el Senat», una vegada la Càmara Baixa remeta el projecte de pressupostos a la Càmara Alta.

Mentre hui el senador popular, Fernando de Rosa, ha anunciat a Alzira que esmenarà en el Senat els PEG, amb 6 milions d’euros, per construir l’enllaç de la capital de la comarca amb l’AP-7. De Rosa ha recordat que en els pressupotos de 2018, amb Mariano Rajoy en la presidència del Govern i l’exalcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, de diputada nacional es consignaren 200.000 euros per a la redacció del projecte. A este respecte el senador popular ha explicat que «ara ja demanem la seua execució».

La Ribera compta actualment amb dos connexions amb l’autopista, en Algemesí i en Favara-Cullera, cas d’incloure en els pressupostos els enllaços d’Alzira i Corbera, la comarca gaudiria de quatre accessos en menys de 10 km.