Carlet s’estanca amb 90 casos i prorroga les mesures extraordinàries

0
282

 

L’Ajuntament de Carlet ha prorrogat les mesures extraordinàries destinades a frenar el contagi del coronavirus establides el passat 17 de novembre.

Mentre en la comarca de la Ribera i en la Comunitat les dades tendixen a l’optimisme, el nombre de casos actius de coronavirus a Carlet s’estanca al voltant de les 90 persones en l’últim període del mes de novembre. Amb les dades oferides hui per Salut Pública, la taxa d’incidència acumulada de casos de coronavirus per 100.000 habitants s’establix en 562,15.

L’Ajuntament de Carlet manté les restriccions en els espais públics com els parcs, jardins i zones de jocs infantils o esportives urbanes. Se suspenen tots els actes públics festius o d’oci i els actes culturals municipals programats en espais tancats es realitzaran amb el públic assegut i sempre que no se supere el 30% de l’aforament autoritzat.

L’Ajuntament reitera a les cooperatives, empreses i persones que porten a terme la recol·lecció de la fruita de temporada que extremen les precaucions en seguretat i adopten mesures com que les quadrilles de collita han de ser, tant com siga possible, grups estables i permanents, s’ha de procurar mantindre les distàncies durant la collita i dur sempre les mesures de protecció necessàries (mascareta i neteja de mans) i les parades per a esmorzar o dinar s’han de fer un grups menuts, guardant les distàncies i portant la mascareta de seguretat el major temps possible.

Així mateix, l’Ajuntament de Carlet ha informat la Conselleria de Sanitat d’esta nova pròrroga, que allarga la situació de mesures extraordinàries fins a un mes, ja que entrarà en vigor esta nit a partir de les 12 de la nit i fins al pròxim 17 de desembre.

L’alcaldessa de Carlet, Maria Josep Ortega, explica que «és necessari prorrogar 15 dies més estes mesures amb l’objectiu de posar fre al procés d’escalada dels casos positius i evitar l’expansió del virus, especialment, a les persones més vulnerables, amb la lògica afectació en el sistema sanitari i hospitalari».