Fred, pluja i vent a partir d’este divendres

0
294

L’advecció o arribada pel nord de la península d’una massa d’aire fred d’origen polar marítim farà que les temperatures encara es desplomen més per l’interior de la Comunitat. Al prelitoral i en la costa els valors seguiran igual perquè el vent de ponent es reforçarà més i les mantindrà en valors semblants als de hui però, la sensació tèrmica serà molt més baixa que la temperatura que marquen los termómetros.

En tot cas, segons els últims models, demà el vent no pegarà tan fort com apuntava en un principi. Així i tot, serà un dia desapacible i amb ratxes de vent que podran tocar els 70 km/h per l’interior sud de València i interior nord d’Alacant. A la resta del territori les ratxes màximes oscil·laran entre els 45 i 65 km/h aproximadament coincidint amb el pas d’un front nuvolós poc actiu que deixarà pluges dèbils per l’interior i més disperses pel litoral. Millorant la situació (vent i pluja) a mesura que avance la vesprada.

Segons els últims models, així podrà quedar la previsió per a este PONT DE LA IMMACULADA:

Dissabte 5: La combinació de vent moderat de mestral (NO) i temperatures baixes (màximes 10º/12ºC al litoral i 5º/6ºC a l’interior), seguirà deixant-nos un ambient molt hivernal amb sensacions tèrmiques molt més baixes que els valors que registren els termòmetres.

Diumenge 6 a dimarts 8: continuarà l’ambient hivernal per culpa del vent i les temperatures que seguiran mantenint-se baixes, fins i tot no descartem alguns ruixats el dilluns 7 que podrien ser en forma de neu per l’interior nord de la Comunitat i per damunt dels 1000m. aprox. (a dia de hui no sembla que serà significativa esta neu).

Inforatge