Detenen al propietari d’una tenda d’Antella per gravar a les empleades amb una càmera en el bany

0
356

La Guàrdia Civil ha detingut a un home de 53 anys, propietari d’un establiment comercial al comprovar que gravava, des de feia mesos, a les dos empleades amb una càmera quan éstes entraven al bany.

El descobriment el va fer el passat 23 de novembre, una de les treballadores al vore una foto seua nueta penjada en whatsapp. Va fer la corresponent captura de pantalla i eixe mateix dia presentaren la denuncia en la caserna de la Guàrdia Civil de Càrcer i al dia següent el botiguer era detingut i traslladat a la caserna de Xàtiva.

Ens va caure el món damunt

La càmera era xicoteta de color negre, amb una autonomia de grabació de 20 minuts i estava camuflada i «dirigida al vàter», segons una de les empleades. «Ens va caure el món damunt, mai podia pensar que podria ocòrrer una cosa així, sembla que ho tenia ben premeditat», explica una de les víctimes, que al igual que la seua companya «estem prenent pastilles contra la depressió» al temps que es veuen «impotents» en pensar «amb quantes persones ho haurà compartit».

Recorda esta empleada, casada de 57 anys, que el titular de l’establiment, una franquícia d’un conegut supermercat, «ens incitava a que anarem al bany quan anàvem a tancar, i era clar que ho feia perquè ja tenia preparada la càmera de video».

Les dos empleades que treballen al voltant de 18 mesos, des de que s’inaugurà la tenda, han perdut els llocs de treball; «no té perdó de Déu», afirma la major d’elles, que té molt clar que «sabia perfectament el que feia» i al que «no vull tornar a vore-li mai més la cara».

Tot i estar tot el dia 24 detingut en Xàtiva, el titular de la botiga, que va reconèixer els fets, «l’ha obert estos dies venent els productes amb un 25% de descompte i a més té la cara dura d’anar fent-se cervesses pels bars d’Antella».

Les treballadores li tiren en cara que «ens haja destroçat psicològicament, donat que no té ni idea del mal que ens ha fet», al temps que volen que «tot el món sàpiga lo sense vergonya que és».