Carcaixent encén hui les llums de Nadal

0
256
Tot el material instal·lat està fabricat amb tecnologia LED que afavoreix la reducció del consum d’energia

A partir d’esta vesprada-nit els carrers de Carcaixent s’il·luminaran amb les llums de Nadal que l’Ajuntament de Carcaixent ha volgut mantindre malgrat la situació d’alerta sanitària com a mesura de foment del comerç local. Enguany, s’ha augmentat la il·luminació en alguns punts al instal·lar-se la il·luminació que no es va col·locar per les festes locals.

En total, l’Ajuntament de Carcaixent realitzarà una inversió de 22.000€ en la instal·lació de diversos punts de llum que, tot i concentrar-se majoritàriament en les zones comercials més concorregudes, s’han procurat repartir perquè tots els veïns i veïnes puguen gaudir de la decoració nadalenca. Tot el material instal·lat està fabricat amb tecnologia LED, de forma que s’optimitza l’ús de la llum emesa i es redueix el consum d’energia i la contaminació.

L’alcalde de Carcaixent, Paco Salom, ha volgut posar de relleu la importància de mantenir la inversió en il·luminació nadalenca «el 2020 ha estat un any molt difícil per tots els nostres sectors econòmics i ara arriben unes dates en les quals sol ser habitual que s’incremente el consum, és per este motiu que considerem important que Carcaixent tinga una decoració de Nadal en els seus carrers que els done vida i convide a passejar, a comprar, a gaudir de l’hostaleria, en definitiva, a gaudir del nostre poble».