Alzira realitza la 7ª edició de Donació de Sang a la Gallera

0
175

 

Un any més, la Regidoria de Sanitat col·labora amb la Donació de Sang que organitza Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana junt a La Gallera Jove. Es tracta ja de la setena edició i es realitzarà en l’emblemàtic edifici de La Gallera, concretament al Saló Daurat.

 

A la roda de premsa de presentació celebrada este matí han assistit, la regidora de Sanitat, Gemma Alós, Pepe Llinares, de la Gallera Jove, Salvador Collado del CA La Gallera, Roberto Roig Oltra, Cap de Servei d’Hemodonació del Centre de Transfusió CV i David Sancho, coordinador de la seu d’Alzira de la Universitat Catòlica de València.

 

La donació es realitzarà el dissabte 5 de desembre en horari de 9 a 14 hores i 16 a 20 hores. Els requisits per a poder donar sang són tindre entre 18 i 65 anys, pesar més de 50 kg i no anar en dejú. Les persones que donen rebran un detall per la seua implicació i participació.

 

La Regidora de Sanitat, Gemma Alós, ha agraït l’esforç realitzat per La Gallera Jove per a organitzar un any més este acte, ja que “ara és més important que mai que donem sang, que siguem solidaris i que ajudem a aquelles persones que ho estan passant mal. Actes com el de dissabte són absolutament necessaris, per això animem a tots i totes a participar, perquè una donació pot salvar tres vides”.

 

Per la seua banda, El Dr Roig ha agraït a la Gallera la tasca que ha portat a terme al llarg de tot l’any. Han acollit 15 donacions amb més de 900 donants des del mateix mes de març.

Este esdeveniment solidari està organitzat per La Gallera Jove, el Cercle Alzireny La Gallera, Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana i per la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Alzira. A més, col·labora la Universitat Catòlica de València.

 

Des de la Gallera Jove, han explicat que per a ells tancar l’any amb este acte solidari, és la millora manera de fer-ho i han animat a tots els alzirenys i alzirenyes a participar el proper dissabte.