La incidència de la Covid 19 s’estabilitza a Alzira

0
239

 

  • Diego Gómez “No ens podem confiar, venen dies de festa i cal actuar amb molta precaució”
  • L’ajuntament revisarà les mesures locals el 9 de desembre

 

Com cada dijous, hui ha tingut lloc la reunió telemàtica amb Salut Pública per a l’actualització de les dades dels últims 7 dies. En el cas d’Alzira les xifres indiquen una baixada molt lleugera, hem passat de 254 a 243 casos per cada 100.000 habitants. A més, en els últims tres dies hi ha 35 positius (28 la setmana passada), i en total tenim 111 casos actius.

 

“Amb esta actualització setmanal veiem que encara que seguim abaixant, no es podem confiar, venen dies de festa i cal actual amb molta precaució. La baixada que tenim esta setmana no és significativa. Lamentablement no tenim la fórmula d’abaixar les xifres de forma definitiva, però cal actuar amb precaució i seguir les mesures que ens indiquen des de salut pública, on també ens recorden que “Això no és un joc”, perquè el que fem este pont tindrà conseqüència en les pròximes dos setmanes”, segons l’alcalde Diego Gómez.

 

L’ajuntament continua amb les mesures que va prorrogar la passada setmana amb la finalitat de protegir la salut dels alzirenys i alzirenyes, i així ho farà fins al pròxim 9 de desembre, moment en què les revisarà, igual que la Generalitat que informarà el pròxim dimecres sobre la continuïtat o canvi  en l’àmbit autonòmic.

 

La regidora de Sanitat, Gemma Alós, ha explicat que “Cal ser rigorós, especialment en la nostra vida social, ja que els contagis en l’àmbit familiar passen després a l’esfera labora i escolar”.

 

Recordem que l’Ajuntament d’Alzira i la Generalitat, continuen amb les mesures actuals fins al 9 de desembre. Consulta totes les mesures vigents ací: http://www.alzira.es/alzira_vpm/index.php/val/noticies/12485-mesures-vigents-contra-la-covid19

ALTRES MESURES ESTATALS

 

Per la seua banda el govern espanyol, anunciava ahir dimecres mesures específiques per a totes les Comunitats Autònomes i relatives al Nadal, des del 23 de desembre fins al 6 de gener.

Entre altres destaquen:

  • Limitació d’entrada i eixida a les comunitats autònomes excepte desplaçament justificats, o acudir al lloc de residència de familiars.
  • Els dies 24, 25 i 31 de desembre i l’1 de gener, reunions de màxim 10 persones.
  • La nit del 24 al 25 de desembre i del 31 a l’1 de gener, limitació de circulació fins a la 1.30 de la matinada.