Alzira avança a este divendres l’enllumenat nadalenc

0
325
  • Pirotècnia Crespo dispararà focs artificials des de la plaça del Regne

Alzira compta un any més amb les tradicionals llums nadalenques que decoren les principals vies de la ciutat, així com altres zones perifèriques. L’encesa oficial serà este divendres 4 de desembre, a les 20 hores a la plaça Major.

  • Esta encesa, estarà a càrrec, de forma simbòlica, de les Falleres Majors d’Alzira Alba Carrió Martínez i Claudia Dolz Estela, junt a les seues Corts d’Honor, el President de la JLF i membres de la corporació municipal.
  • Vint-i-nou carrers i places compten amb il·luminació, amb més de 120 arcs, cartells lluminosos, cometes, garlandes i també postes amb motius nadalencs en l’Avinguda dels Sants Patrons que substituiran als arcs lluminosos d’anys anteriors. El canvi ve corroborat per informes tècnics que determinaven que per seguretat no és possible posar eixe tipus d’il·luminació. La instal·lació mitjançant els postes, és propietat municipal i de cara a l’any que ve s’estudiarà posar altre tipus de llums.
  • “La finalitat de la il·luminació es promoure i dinamitzar el sector comercial de la ciutat, enguany amb més motiu que mai davant la situació que travessem derivada de la crisi provocada per la pandèmia de la Covid-19”, ha manifestat Fernando Pascual, regidor de Serveis Urbans de l’Ajuntament d’Alzira.
  • “Ja que les activitats associades al Nadal, que venien desenrotllant-se en la via pública no van a ser com fins ara, degut a les restriccions sanitàries, un anys més anem a comptar amb el color de les llums de Nadal en una gran part de la nostra ciutat”, ha matisat Pascual.
  • Focs artificials
  • L’acte es completarà amb una disparada de focs artificials des de la plaça del Regne a càrrec de la pirotècnia Crespo d’Alzira i patrocinada per la Regidoria de Festes.
  • El regidor de Festes, Xavi Pérez, ha assenyalat que “des del primer moment hem fet palesa la importància que les Falleres Majors d‘Alzira estigueren presents en este acte. Després que la pandèmia haja suspès totes les celebracions festives de la ciutat, és el moment que les nostres representants de la festa fallera siguen protagonistes d’este simbòlic acte”