El Family Cash Alzira torna a guanyar de remuntada a ElPozo (5-3) amb un hat trick de Rafa Ara

0
140

El Family Cash Alzira ha sumat esta nit els tres punts, al Palau Municipal d’Esports, gràcies a un hat-trick de, Rafa Ara, en un partit molt disputat en els que els alumnes de Braulio Correal han fet una nova remuntada en els minuts finals de l’encontre. El conjunt alzireny ha signata la tercera victòria de la temporada i es col·loca entre els quatre primers de la taula, mentre que el ElPozo Ciutat de Múrcia suma la tercera derrota i amb cinc punts es queda en la setena plaça de la classificació.

El partit, ajornat corresponent a la segona jornada, arrancà amb molta igualtat entre tots dos conjunts sobre el parquet, sent els locals els primers a buscar la porteria rival. Luis García va llançar un bon xut però la trajectòria de la pilota va marxar desviada. En el minut 13, el filial xarcuter va cometre la pena màxima i el col·legiat va decretar penal. Rafa Ara no va fallar des del punt de penal i va aconseguir transformar el primer gol de l’encontre. No obstant això, l’equip murcià dirigit per Guillermo no es va donar per vençut i en una bona jugada per la banda esquerra, Mariano va convertir el gol de l’empat a un amb un poc de fortuna després d’una rocambolesca jugada, culminant el primer temps amb empat a un gol.

Als dos minuts de la represa, Rafa Ara va protagonitzar una gran acció individual per la banda esquerra i va cedir al segon pal però no va arribar cap rematador per a espentar la pilota. En el minut 28, Ismael va agafar la pilota i va avançar per la banda esquerra fins a assistir al segon pal, on es trobava Cambra que espentà la pilota per a materialitzar la remuntada visitant i establir el 1-2 en el lluminós.

Un minut més tard, Luis García va recuperar la pilota en el centre de la pista i es va plantar al mà a mà davant Antonio Navarro, però el llançament es va estavellar en la fusta. En la següent jugada, Nacho García va culminar una bona transició ofensiva anotant el 2-2. S’avançà de nou ElPozo en el marcador, però en el minut 37, Rafa Ara va tornar a voltejar el resultat amb un gol des del doble penal, i en la següent jugada, amb una acció des de l’àrea dels xarcuters. En l’últim minut, Nacho Serra va certificar la remuntada amb el cinqué gol.