Continua el descens d’ingressats en planta i en UCI a l’Hospital d’Alzira

0
289

L’Hospital de la Ribera va buidant-se poco a poc de malalts de coronavirus, disminuïnt la temuda pressió hospitalària. Així hui dilluns queden un total de 38 pacients de Covid 19, d’ells 27 ingressats en planta i 11 en la Unitat de Cures Intensives (UCI). A mitjans de novembre, cocretament el dia 13 hi havien 50 persones ingressades en planta i 14 en la UCI.

Un descens que va paral.lel als de casos actius (824) en el Departament de Salut de la Ribera que dona una incidència acumulada, a 27 de novembre, de 317,28 casos per cada 100.000 habitants. Demà dimarts la conselleria de Sanitat actualitzarà les dades i podren conèixer si la pandèmia continua millorant a la comarca.

Hui dels 55 brots detectats a la Comunitat Valenciana només s’ha registrat un de caràcter social a Carlet, amb 4 positius per proves PCR, pel que fa a la nostra comarca.

Els pròxims nadals

Aquest diumenge, el president de la Genearlitat, Ximo Puig, va assegurar que, encara que les xifres del coronavirus són positives, estem enmig de la pandèmia i cal ser prudent, i ha defensat que «ara no es tracta d’alçar l’accelerador sinó de mantindre les restriccions» i actuar amb serenitat.

Puig es va manifestar en aquests termes després de rebre als guardonats amb els Premis Jaume I 2020, a preguntes dels periodistes sobre si es podrien alleujar les mesures restrictives després del pont de desembre una vegada sembla que la corba de contagi s’ha frenat.

«Estem encara enmig de la pandèmia. Les xifres són positives però en aquests moments fa falta més prudència. En la setmana vinent ens jugarem una gran part del que seran els primers mesos de l’any i per tant, prudència, prudència i prudència», va insistir, segons EFE.