El Family Cash Alzira remunta davant l’Elx (4-3) al Palau

0
135

Sensacional remuntada que recordà a algunes de la temporada pasada, del Family Casch Alzira que ha derrotat esta vesprada a l’Elx FS (4-3) en el Palau Municipal d’Esports. Al descans els dos equips valencians empataven a 0 gols.

El conjunt ilicità entrà millor en la segona part fet que el va permetre avançar-se amb  dos gols, però l’orgull dels alumnes de Braulio Correal peremtrè una immediata reacció dels alzirenys que anotaven el primer gol en el 31′ mitjançant Gabri, per empatar Peiró dos minuts després, mentre un inspirat Luis Garcia marcà en el 36 i 37 els dos gols de molt bella factura que capgiraven el marcador per a proporcionar la segona victòria de la temporada al Family.

Els últims instants de l’encontre foren molt emocionants donat que el conjunt il.licità retallà diferències durant el darrer minut de l’encontre però l’Alzira defensà amb ungles i dents l’advantatge.