L’Alquenència d’Alzira amb 95 l/m2 recull la major pluja de la comarca

0
232

L’estació meteorològica ubicada al parc de l’Alquenència d’Alzira ha recollit este divendres la major quantitat de pluja de la Ribera amb un total de 95 l/m2, zona que s’ha vist afectada pel desbordament del barranc Fosc que arreplega les escorrenties de la Casella on s’han registrat 57 l/m2.

El segon lloc on més ha plogut ha estat a l’estació de la Cooperativa de Guadassuar amb 87 l/m2, que ha estat seguida dels 85 caiguts a partida Mulata d’Alzira, dels 77 l/m2 a l’Ajuntament de la capital comarcal i dels 76 de Massalavés.

També han sigut molt significatius els registres de Carcaixent 72,5 l/m2, el de l’Alcúdia 74 l/m2, els 68,5 del nucli urbà de Guadassuar, els 57 registrats a la urbanització Sant Cristòbal d’Alberic, els 54,5 de La Barraca d’Aigües Vives i de Carlet, a més dels 47 d’Algemesí, els 41 de Cullera i els 35 l/m2 de Favara.