Alzira i la Politècnica fan una Càtedra d’Innovació destinada a la investigació tecnológica

0
252

L’Ajuntament d’Alzira i la Universitat Politècnica de València (UPV) han signat un conveni destinat a crear la Càtedra d’Innovació i Recerca Clau-Idea que indrà com a finalitat «promoure i desenvolupar» la investigació i innovació en l’àmbit tecnològic, l’assessorament tècnic i les tècniques d’investigació.

El desenvolupament d’aquestes activitats serà dut a terme per l’Escola Tècnica
Superior d’Enginyeria Agronòmica i del Medi natural en col·laboració amb l’Ajuntament
d’Alzira.

Beques i formació permanent

Esta novedosa càtedra organitzarà nombroses activitats; entre elles de formació en càtedres i aules, de col.laboració en màsters, en el disseny i impartició de programes de formació permanent, també beques de col.laboració, premis a projectes fí de carrera, treballs, concursos d’idees, conferèncias, seminares, tallers i pràctiques en la mateixa Politècnica.

A més el conveni servirà per a promoure trobades nacionals i internacionals d’experts en l’àrea d’interés de la Càtedra, i fins i tot enllestirá estudis de temes ambientals i de sostenibilitat, junt a qualsevol altra activitat que la Comissió de Seguiment de la Càtedra considere d’interés i acorde, dins de les disponibilitats econòmiques de la Càtedra.

La corporació municipal va donar anit llum verda a la creació de la càtedra, quasi per unanimitat, amb l’unic vot en contra del representant de Vox.