El nou Rei en Jaume d’Alzira començarà el pròxim any i s’obrirà en 2024

0
179

Llum verda a la construcció del nou edifici del IES Rei en Jaume

La Conselleria d’Educació delega la competència a l’Ajuntament d’Alzira per a la realització de la nova construcció de l’IES Rei En Jaume en el mateix solar. Així doncs, amb una inversió de la Conselleria de 10 milions d’euros el consistori durà a terme l’ampliació de la parcel•la de l’Institut fins els 20.000 metres quadrats que podrà abastar  un total de 1.220 alumnes.

L’actuació es durà a terme en els pròxims quatre anys des del 2021, quan es farà l’adjudicació de l’obra i fins el 2024.
Recordem que per a aconseguir esta reforma, la Conselleria i l’Ajuntament d’Alzira van firmar un acord pel qual el Servei d’Ocupació Labora es va comprometre a cedir a l’Institut 7.500 metres quadrats amb la finalitat d’abastir 370 alumnes més dels 750 que caben a hores d’ara al centre educatiu.
L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha explicat que els alumnes del Rei En Jaume podran romandre en les aules on estan actualment fins que finalitza la construcció del nou aulari al solar annex, sense haver de fer ús d’aules prefabricades.