Alzira obri el termini per als tallers d’ocupació T’estime 2020

0
209

L’Ajuntament incorporarà 30 persones dins del programa “T’estime”

·        Hui s’obri el termini per a presentar-se als taller d’ocupació que s’impartixen a Idea

 

Des de hui 25 de novembre i fins el pròxim dimarts 1 de desembre, està obert el termini d’inscripció dels tallers T’estime 2020. Es tracta de tres itineraris de formació i ocupació que es porten a terme en Idea i per als quals se seleccionarà un total de 30 persones. A més l’execució del programa suposa la contractació de 6 persones per a la gestió i formació del taller.

El programa té una duració de 12 mesos a partir del pròxim 30 de desembre i compta amb una subvenció de la Generalitat Valenciana de 720.619,20 € i una aportació municipal de 10.809,28 €, sent el cost total del projecte de 731.428,48 €.

La selecció, tant de personal directiu com del docent es durà a terme mitjançant convocatòria pública. Per a participar cal presentar la sol·licitud telemàtica en la seu electrònica de l’Ajuntament d’Alzira i en cas de no ser possible, en la CLAU mitjançant cita prèvia: https://citaprevia.alzira.es.

El procés de selecció dels alumnes-treballadors d’aquesta taller començarà amb la presentació d’oferta de serveis formatius a l’Espai Labora d’Alzira, qui remetrà als candidats per a participar en el procés.

Itineraris

Per a cada itinerari se seleccionaran 10 participants que obtindran 2 certificacions professionals.

  • Operacions Auxiliars d’Obra de paleta de fàbriques i cobertes (Nivell 1) + Fàbriques d’obra de paleta (Nivell 2)
  • Activitats Auxiliars en conservació i millora de muntanyes (Nivell 1) + Repoblacions forestals i tractaments silvícoles (Nivell 2).
  • Operacions Auxiliars de serveis administratius i generals (Nivell 1) + Activitats Administratives en la relació amb el client (Nivell 2).

Requisits

Per a participar com a alumne-treballador cal ser major de 25 anys, estar desocupat i inscrit en l’Espai LABORA i incloure l’especialitat formativa en la nostra fitxa de demanda de LABORA. L’oficina LABORA remetrà un llistat amb les persones preseleccionades entre les quals es realitzarà la selecció final segons els criteris de selecció establerts per les bases reguladores.