Saltoki obri a Alzira un establiment de distribució de materials elèctrics i de telecomunicació

0
396

Saltoki ha obert esta setmana, un nou establiment a Alzira, el seté centre en la Comunitat Valenciana, la qual cosa permet a l’empresa distribuïdora reforçar la seua presència i atendre millor a tots els seus clients de la zona.

Situat en l’Avinguda de la Dignitat Humana, aquest nou establiment està situat en una zona industrial i comercial molt pròxima al nucli urbà de la ciutat, amb ràpids i fàcils accessos; disposa a més d’un ampli aparcament perquè els clients puguen carregar els seus materials amb comoditat.

El centre compta així amb el suport de tota l’estructura de l’empresa a la Comunitat Valenciana, on ja manté punts de venda Benicarló, Aldaia, Sagunt, Gandia i Alcoi-Cocentaina.

L’empresa distribuïdora suma ja un total de 69 punts de venda en tot el territori nacional, després de les recents obertures realitzades en 2020 de les botigues de Getafe (Madrid), Donostia-Zubieta (Guipúscoa), Iurreta (Bizkaia) i Gandia.

«A futur, l’estratègia de l’empresa serà continuar incorporant nous centres atesa la resposta del mercat», posen en relleu des de Saltoki.

La nova delegació ofereix a tots els seus clients productes i materials d’electricitat, telecomunicacions, il·luminació, calefacció, climatització, lampisteria i sanejament, entre altres. A més, compta amb una àmplia gamma de subministraments relacionats amb energies renovables com *aerotermia o solar fotovoltaica, o equipaments per a recàrrega de vehicle elèctric.

Finalment, des de l’empresa ressalten sobre Alzira que «la seua àmplia disponibilitat d’estoc, la possibilitat de subministrar les comandes en ruta o l’assessorament tècnic per part de personal especialitzat són algunes dels avantatges d’una botiga que, igual que la resta dels centres Saltoki, té caràcter d’autoservei assistit».