Un senderista de Guadassuar ha mort al despenyar-se en la Murta

0
533

Un home de 48 anys, Miguel R. ha mort este matí al despenyar-se en la Murta, concretament a les rodalies de la Creu del Cardenal, quan feia footing per eixa zona del paratge municipal. L’accident ha ocorregut al voltant de les 11:15 hores en patir una caiguda d’uns 20 metres d’altura.

El senderista que ha faltat en l’acte, és natural de Guadassuar, estava casat i tenia dos filles menors d’edat.

A la zona de l’accident, s’han desplaçat els bombers, i sergent del parc d’Alzira, agents de la Policia Local i Nacional, així com el Grup Especial de Rescat en Altura GERA del Consorci Provicial de Bombers de Valencia.

La persona estava en un lloc de difícil accés per la qual cosa ha sigut necessari que el GERA accedira mitjançant helicòpter de rescat de GVA.

Ha sigut traslladat fins on esperaven els mitjans sanitaris, al parking de la Murta, on s’ha confirmat la seua mort. La Policia Nacional investigarà el lamentable fet que ha causat estupor a Guadassuar.