Augmenten un 13% les matriculacions a la UNED Alzira-València

0
142

Les matriculacions per a cursar estudis en el Centre Associat de la UNED Alzira-València “Francisco Tomás i Valiente” han augmentat un 13% respecte al curs passat i el número total per al curs 2020-2021 aconsegueix ja els 7.916 alumnes.

Aquesta xifra ha suposat un augment de 886 estudiants respecte a l’any anterior i des de la UNED informen aquest divendres que aquest número podria augmentar, ja que s’obrirà el termini de matriculació d’alguns graus en el segon quadrimestre.

El director del Centre Associat de la UNED Alzira-València, Alejandro Cerdà, ha expressat el seu “agraïment a tots els estudiants que han depositat la seua confiança en la universitat pública a distància en un moment, a més, en el qual la formació és fonamental”.

Prop de 8.000 alumnes

Per estudis, un total de 6.712 persones s’han matriculat en graus; 355 en màsters; 430 en el centre d’idiomes; 386 en el Curs d’Accés Directe a la Universitat per a majors de 25 i 45 anys i 33 en els microgrados d’Història d’Espanya i Aproximació als estudis anglesos, que constitueixen una novetat en l’oferta d’aquest curs, segons la UNED.

La titulació que ha registrat un major nombre de matrícules és el grau en Psicologia, amb 1.340 alumnes, seguit dels de Dret (976); Administració i Direcció d’Empreses (422); Geografia i Història (350); Història de l’Art (319) i Educació Social (316).

Cerdà ha afegit que amb la col·laboració de l’alumnat volen «continuar creixent i millorant”, amb un percentatge de dones matriculades que arriba al 55%.

La franja d’edat en la qual es concentra un major percentatge de matriculats és la que va des dels 26 als 35 anys, amb un 30% del total, seguida pel grup de 36 a 45 anys, que suposa un 25%. A més, el 21% de l’alumnat té una edat compresa entre els 46 i els 55 anys, el 15%, entre els 18 i els 25, i el 9%, més de 56.

La UNED impartirà més de 500 cursos de Formació Permanent la matrícula de la qual continua oberta fins al pròxim 30 de novembre, per la qual cosa les matriculacions podrien augmentar abans del segon quadrimestre.

EFE