Alzira protegix més de 30 fanals contra l’orí dels gossos

0
262

Trenta-tres fanals han sigut objecte de protecció per a evitar caigudes  

Des de la Regidoria de Serveis Urbans s’han revestit els baixos de trenta-tres fanals amb uns protectors especials que contenen diversos components per a l’elaboració del plàstic.

La finalitat és la de protegir la base dels fanals, molt castigada per les constants deposicions d’orí dels gossos, que acaba ocasionant corrosió de la xapa d’acer, la qual cosa provoca un perill si el fanal acaba caient a la via pública. Per a evitar esta circumstància s’han reforçat les bases de diversos fanals, recobrint-los amb un element que evita que l’orí desgaste l’acer, i per consegüent afecte l’estabilitat del fanal.

En esta nova fase de manteniment dels fanals s’ha actuat als carrers Pere Esplugues, Esperança, Sant Salvador, Massalavés i Pare Pompili.

«Amb esta acció protegim, per un costat, els fanals que encara no han sigut afectats per l’erosió i, per l’altre, reforcem aquells que mostren un avançat desgast al seu ancoratge per evitar que acaben caient. Continuarem en successives fases actuant en més fanals del nucli urbà, encara que vull aprofitar per a realitzar una crida als propietaris de gossos per tal de demanar-los que contribuïsquen al manteniment dels fanals en la via pública intentant evitar que el gos diposite l’orí a la base dels fanals», ha declarat el regidor de Serveis Urbans de l’Ajuntament d’Alzira, Fernando Pascual.