L’IES Blasco Ibàñez de Cullera rep un premi d’educació mediambiental

0
74

El Departament d’Agrària de l’IES Blasco Ibáñez ha rebut el premi Aprendizaje-Servicio 2020, en la modalitat d’educació ambiental. Aquests premis estan organitzats per Edebé i la Red Española de Aprendizaje-Servicio, amb la col·laboració del Ministerio de Educación y Formación Profesional i compten amb el suport de diverses empreses, entitats socials i institucions, com: DKV Seguros, Obra Social la Caixa, Plena Inclusión, CENEAM-Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico, OEI-Organización de Estados Iberoamericanos, Educo, Fundación Princesa de Girona, Esemtia, Fundación Ana Bella, Mullor S.A, Torresco, Esade-Universitat Ramon Llull i l’Ajuntament de Cáceres.

El premi, atorgat pel CENEAM-Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico, consistirà en una estança de quatre dies en l’Alberg d’Educació Ambiental de Valsaín, Segovia, per a 50 estudiants i el seu professorat. A més d’un diploma acreditatiu del premi i un roll-up sobre el projecte.

 

Es dóna el cas que aquest mateix Departament ja va quedar finalista al mateix premi Aprendizaje-Servicio en l’edició 2019, i també va tindre una Menció Honorífica en el premi Grandes Profes, grandes Iniciativas de la Fundació Atresmedia, també en 2019.

 

En els últims anys s’han succeït altres premis per part dels membres del Departament, tal com el tercer lloc en el premi Espacios 2×2 en la fira Iberflora 2018, el subcampionat en el certament Skills FP Jardinería Paisagística 2016, el primer lloc en el Premi Agroambiental Ciutat de Cullera “Espais Verds sostenibles en els centres educatius», també en 2016, a més de ser finalista autonòmic del premi Acción Magistral en 2014 i primer lloc al Premi d’innovació educativa Ciutat d’Alzira el mateix any, entre altres guardons.