Baixen lleugerament els ingressats en planta i en UCI a l’Hospital d’Alzira

0
336

Esta setmana s’ha registrat un lleuger descens del nombre d’hospitalitzats en planta a la Ribera, en passar de 60 a 50 i dels malalts més greus de coronavirus en la UCI que ara sumen 14 davant els 16 anteriors.

Peró les previssions son son massa satisfactòries després que les últimes dades del Departament de la Ribera siguen molt dolentes en afegir-se 640 en apenes tres dies, amb un total de 1.039 (+449) casos actius durant les dos últimes setmanes i una incidència acumulada de 400,01 per cada 100.000 habitants, davant els 228 casos que hi havien a l’inici d’esta setmana.

El significatiu increment de positius de Covid-19 pot repercutir en una major pressió hospitalària «en un periode d’entre 7 i 10 dies» segons manifesten fons hospitalàries a Riberaexpress, «dependrà de l’edat dels casos i les patologies que patisquen», afegixen les mateixes fonts.