Més de 20 persones denunciades a l’Alcúdia per incompliment del toc de queda

0
423
Catximbes amb les que alguns clients fumaven marihuana

Actuació de Policia Local i Guàrdia Civil a una teteria de l’Alcúdia

A les 0:30 d’esta matinada, a demanda de la Policia Local de l’Alcúdia, efectius dels dos cossos de seguretat han entrat a una teteria del carrer Sant Francesc, en una actuació conjunta que s’ha saldat amb 22 denúncies per incompliment de l’horari del toc de queda.
A més s’han alçat actes d’infracció COVID, d’incompliments per part de l’establiment, i també de tenéncia i consum de drogues (en entrar les forces de seguretat, s’estava fent ús de 4 catximbes amb marihuana). A més es van posar diverses sancions per aparcament indegut.
La Policia Local ha obert un expedient de retirada de llicència del local.