Cullera retira les deixalles del temporal a la platja del Mareneyet

0
212

 

El consistori activà un dispositiu especial de neteja des que comença el fort episodi de pluges

 

Cullera ha retirat les canyes, plàstics, deixalles i tota la brutícia  que fou arrossegada, com a conseqüència del fort temporal de la setmana passada, a la platja del Marenyet.

 

L’alcalde de la ciutat, Jordi Mayor, ha manifestat que «una vegada més quan hi ha un temporal totes les restes dels cabals de rius i barrancs que desemboquen en el Xúquer acaben en estes platges del sud de la desembocadura».

 

Per això, ràpidament el consistori activà un dispositiu especial de neteja per tal de restituir les platges, retirar les deixalles i que tot torne a la normalitat, tal com ha explicat Mayor.

 

La màxima autoritat local ha insistit en esta resposta ràpida que ha fet que estiga pràcticament tot net per tal que torne a la normalitat.

 

En esta línia, l’edil responsable de les platges de la ciutat, Salva Tortajada, ha fet incís en l’esforç dels treballadors municipals que «des del primer moment que tinguérem l’episodi de pluges ens posarem mans a l’obra i a netejar tot el que arrossegà el temporal».

Fins la platja del Brosquil

El regidor Tortajada també ha explicat que s’ha començat per la platja del Marenyet i s’anirà baixant cap al sud fins la platja del Brosquil per tal d’actuar en la resta de platges.

 

Ràpida actuació

 

Amb motiu del primer fort temporal que deixà la tardor a la comarca, l’Ajuntament de Cullera activà un dispositiu extraordinari de neteja per tal de restablir la normalitat a tots els indrets afectats al municipi.

 

El temporal deixà principalment la seua marca en forma de fang als carrers, la seua força arrossegà pedres muntanya avall i va omplir les platges del sud de canyes.