Diego Gómez: «És urgent i necessari el segon canal interceptor per a Alzira»

0
137
La consellera Gabriela Bravo amb l’alcalde d’Alzira Diego Gómez hui en Benifaió

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha presentat hui davant la consellera de Justícia Gabriela Bravo, un informe amb els principals danys que han produït les pluges, tant en infraestructures municipals, carrers, camins i zones verdes, com en els centres educatius de la capital de la comarca.

A més Gómez li ha manifestat a la consellera que «és necessari i urgent» la segona fase del canal de les Basses per interceptar les escorrenties dels quatre barrancs que baixen de la Casella fins el Camí dels Pescadors i connectar-lo amb el tram actual. Un canal que discorrerà paral.lel a ixe vial i que evitaria les inundacions en la tercera part de la ciutat.

Bravo, s’ha reunit amb els alcaldes dels municipis de la Ribera Alta, Ribera Baixa i l’Horta Sud afectats per la tempesta de la passada setmana. La reunió s’ha dut a terme en l’Ajuntament de Benifaió i de manera presencial amb els pobles més afectats: Alzira, Sueca, la Pobla Llarga, Alcúdia, Cullera, Gavarda i Benifaió. La resta de pobles han participat de forma telemàtica.

El ple del Consell aprovarà un decret per a posar en marxa les subvencions als particulars, comunitats de veïns, empreses i comerços afectats.
Es concediran 45 dies per a que els perjudicats puguen remetre la relació i quantia dels danys.