Detenen a 8 persones per vendre droga a l’Alquerieta d’Alzira

0
669

La Policia Nacional ha desmantellat un punt de venda de droga a Alzira i detingut a huit persones, quatre hòmens i quatre dones, entre les quals hi ha un menor de 14 anys.

Els agents han registrat tres domicilis diferents al barri de l’Alquerieta on han trobat cocaïna, heroïna i marihuana, així com 600 euros en efectiu i utensilis per a la preparació i venda dels estupefacients.

750 plantes de marihuana

De les huit persones detingudes, quatre ja han ingressat en presó. La majoria pertanyen a la mateixa familia i se’ls ha detingut com a presumptes autors de delictes contra la salut pública, pertenença a grup criminal, blanqueig de capitals i defraudació de fluid elèctric.

La Policia Nacional ha incautat 20grams  d’heroïna, 10gr de cocaïna, 750 plantes de marihuana i 16gr de cabdells de marihuana seca, a banda dels diners en efectiu i els utensilis per a manipular els estupefacients. Esta investigació va començar a mitjans d’octubre, quan van saber de l’existència d’un grup criminal a la nostra ciutat. Així ho ha explicat hui la portaveu de la Policia Nacional, Mª José Pérez López, a l’informatiu d’Alzira Ràdio.