L’alcalde de Carcaixent visita la nova oficina d’AirConect

0
508

Paco Salom celebra l’arribada de l’empresa al municipi que està liderada per Aarón Medina

 

L’alcalde de Carcaixent, Paco Salom, ha visitat recentment, la nova oficina de l’empresa AirOnect que des del passat mes de setembre es va inaugurar en aquest municipi de la Ribera Alta.

Carcaixent s’ha sumat també a la llarga llista de pobles als que aquesta companyia jove i consolidada realitza servicis de telefonia i Internet.

El CEO fundador d’AirConecte, Aarón Medina, acompanyat d’altres membres de l’equip de l’nmpesa i seguint totes les mesures sanitàries per la Covid 19, primerament va mostrar a Salom les diferents parts de l’oficina ubicada al carrer d’Alacant del municipi.

L’objectiu d’esta oficina és informar, ajudar i explicar qualsevol dubte que tinga el veïnat de Carcaixent. Tot seguit, passaren a la sala on es troba el centre de processament de dades, una de les zones que més curiositat va generar a l’alcalde.

El CEO fundador d’AirConect li va explicar com funciona i com subministrem el servei de telefonia i Internet. Medina també va voler traslladar a Salom la càlida acollida que estan rebent per part del veïnat del municipi, el qual ha mostrat una gran confiança.

I és que, de l’obertura de l’oficina, concretament des de principis del mes d’agost. AirConect ha estat subministrant el seu servei a domicili. Així mateix, va traslladar l’alcalde les últimes mesures mesures adoptades per part de la companyia per a garantir el millor servei al veïnat de Carcaixent, en un moment en què gran part d’ells han d’estar a casa per la pandèmia.

Salom va desitjar la millor sort de totes mostrant la seua disposició a organitzar un nou esdeveniment quan la situació sanitària millore.