El Family Cash Alzira s’estrena en el Palau amb golejada davant el Mengíbar (6-2)

0
177
Una jugada de l'encontre disputat esta vesprada en el Palau

Brillant estrene de la temporada del Family Cash Alzira que ha golejat esta vesprada en el Palau d’Esports l’Atlético Mengíbar per 6 gols a 2 en una brillant segona part del conjunt alzireny. Al descans s’arribà amb advantatge local de 2 gols a 1 en l’encontre disputat a porta tancada per culpa del coronavirus.

El primer gol l’anotà Xusi en el minut 6 mentre Cristian feia el segon en el 18, el conjunt andalús retallà diferències, mitjançant Dani Colorado, en els últims instants d’esta primera part.

La segona part començà molt competida fins el punt que Xusi i Cristian no aconseguiren distanciar a l’equip de Braulio Correal en el marcador fins els minuts 27 i 28. Nacho Garcia sentenciava l’encontre en el 33 i Castejón arredonia la golejada en el 35.

Cal recordar que la Covid 19, que afectà a deu jugadors locals, provocà la suspensió de l’encontre entre el Family i El Pozo B al Palau. Primers tres punt dels alzirenys que van perdre el primer encontre de la temporada  en Barcelona davant el Barça B i que el situen en quarta posició, amb 3 punts, al finalitzar la tercera jornada tot i haver disputat només dos encontres.

Alineacions

Family Cash Alzira FS: Álvaro, Xusi, Cabri, Castejón, Rafa Ara

Softwar DELSOL Mengíbar FS: Yeray, Colacha, Montes, Miguelao, Colorado.

Gols. Family Cash Alzira FS: Xusi (2), Cristian (3), Castejón. Softwar DELSOL Mengíbar FS: Dani Colorado (2)