Rescaten a 16 persones a Sueca i les rodalies davant les fortes pluges

0
509
Carrer de Sueca negat d'aigua este matí

La Ribera Baixa està sent especialment castigada per les abundants pluges caigudes esta matinada que ha anegat tallers i baixos a Sueca, al Mareny de Barraques i a El Perelló, així com el desallotjament de 16 persones en quedar incomunidades a les rodalies de la capital d’esta comarca. Una dona i la seua neta han sigut rescatats al camping de Les Palmeres.

Les torrencials pluges; 370 l/m2 a la Muntanyeta dels Sants, 250 l/m2 a El Perelló, 200 l/m2 a Almussafes i més de 150 al centre de Sueca han provocat alguns talls de trànsit com el camí al Mareny de Vilxes i la carretera del Mareny de Barraquetes a Cullera a l’alçada de la gasolinera.
Pedra a Sollana

Pedra caiguda esta matinada a Sollana
Tampoc es pot transitar pels carrers habituals del nucli urbà de Sueca (zona de Ciutat de Pamplona i zones fondes).
A més els alumnes del centre educatiu Carrasquer de Suecano han pogut assistir a classe este matí.
També d’han inundat cases a Sollana on la tempesta ha anat acompanyada d’una forta pedregada.