La Muntanyeta dels Sants de Sueca registra 345 l/m2 durant la matinada

0
324
Muntanyeta dels Sants al terme de Sueca

Les precipitacions s’han incrementat al llarg d’esta matinada entre les 00:00 h i les 6:00h, especialment a la Ribera Baixa on la Muntanyeta dels Sants de Sueca ha registrat 345 l/m2, 212 a El Perelló, 200 a Almussafes i 150 al centre de Sueca, i 114 a Cullera.

Pel que fa a la Ribera Alta, els valors més elevats s’han contabilitzat a Benifaió, amb 178,6 l/m2, la Casella 106 i la Murta 58 l/m2 en apenes 6 hores. Cal recordar que ahir tant la Casella com la Murta superaren ahir els 100 l/m2.

Li han seguit els 46 l/m2  a l’estació l’Alquenència d’Alzira, els 42 de La Barraca d’Aigües Vives, els 39 d’Algemesí, i els 37,6 de l’estació ubicada a l’institut Luis Suñer d’Alzira.

Menys significatives han sigut les precipitacions recollides a Rafelguaraf 34 l/m2, Guadassuar 26,6, Carlet i Carcaixent 21,5, l’estació de Mulata-Azicoop al terme d’Alzira amb 20 l/m2 i l’Alcúdia 10,5.

Previsió per hui dijous

Pel matí les precipitacions afectaran més a les comarques de la meitat sud de Castelló, en especial València i Alacant. En general continuaran sent extenses, persistents i de vesprada aniran concentrant-se més cap a Castelló on localment seran fortes.

El vent entrarà més agregalat (nordest) amb ratxes fortes en el litoral. La mar seguirà molt alterada amb ones que seguiran entre els 2 i 3m d’alçada.

Per últim, les temperatures no mostraran canvis significatius i seguiran en la mateixa línia que hui,segons Inforatge.