Alzira suspén les classes i veu com es desborda el barranc Fosc

0
178
Carrer inundat al barri de l'Alquenència on han caigut més de 210 l/m2
L’alcalde d’Alzira Diego Gómez acaba d’anunciar la suspensió de les classes per a esta vesprada i demana replegar els xiquets de manera ordenada.
A més ha reconegut que el barranc Fosc s’ha desbordat a l’altura de l’antiga Avidesa.
Gómez ha demanat als veïns que tinguen  molt en compte les zones dels carrers Gandia, Avinguda Vicente Vidal i Ausiàs March on està pujant, per moments, el nivell de les aigües. A més recomana «traure els cotxes de les zones inundables de manera ordenada i traslladar-los a les zones altes«.
El desbordament del barranc Fosc té prou a vore en els 291 l/m2 acumulats fins les 14 hores de hui a la Casella. Mentre a la ciutat, concretament a l’estació del parc de l’Alquenència, han caigut ja un total de 209 l/m2.