A la Ribera hi han dos nous morts però baixen els casos actius

0
355
L'Hospital d'Alzira

El Departament de Salut de la Ribera ha registrat dos noves defuncions durant els últims tres dies però baixen en 134 els casos actius i en 51,59 la incidència acumulada. aCaldrà vore l’evolució al llarg dels pròxims dies donat que la davallada pot haver-se produït en fer-se prou menys proves PCR durant el cap de setmana.

L’increment de contagis (+108) ha registrat una notable davallada respecte a les anteriors dades (+278) i este fet ha provocat que ara els casos actius es reduixquen a 627 i la incidència acumulada passe de 292,98 a 241,39 casos per cada 100.000 habitants.

Ara les defuncions des de l’inici de la pandèmia arriben ja a 59 en este departament i la taxa puje a 19,25 per cada 100.000 habitants.

Els municipi que més casos positius ha detectat en les proves PCR ha sigut Alzira amb 21, seguit de Benifaió amb 20 i de Carlet amb 16. Menys increments s’han etectat a Alginet (9), a Algemesí (8), a l’Alcúdia (6), a Cullera (4) i a Sueca (2). Resulta crdianera la milloria que està experimentant Guadassuar, que sols ha augmentat en 3 els positius, encara que continua sent la població de la Ribera més castigada per la pandèmia durant les dos últimes setmanes.