La UCI d’Alzira patix una pressió del 35% amb 12 pacients de Covid

0
577
Habitació amb malalts de Covid-19 a l'Hospital d'Alzira

A l’Hospital de la Ribera comença a preocupar la pressió que exercixen els 12 ingressats en la UCI que representen el 35% de la capacitat, encara que resulten menys problemàtic els 58 hospitalitzats per coronavirus que no arriben al 20% dels 350 llits d’este centre sanitari.

Així la direcció de l’hospital riberenc ha reobert Reanimació Postquirúrgica per tal de poder atendre els postoperatoris més greus i descarregar així la Unitat de Cures Intensives (UCI).

Pel que fa a la situació de les plantes la situació es considera, en estos moments «prou estable», tot i reconèixer que està, poc a poc, empitjorant.

Mentre els hospitals valencians tienen un total de 1.311 personas ingresades amb Covid 19, dels que 193 es troben en la UCI. En les últimes 48 hores s’han registrat 2.019 altes a pacients que patixen el coronavirus.