Evacuats els alumnes del Rei en Jaume d’Alzira davant un conat d’incendi

0
407
El xicotet incendi s'ha produït en esta aula de la tercera planta

Les forces de seguretat han atés este matí una emergència a l’IES Rei En Jaume d’Alzira per un incendi en les instal·lacions del Centre. El foc s’ha detectat cap a les onze del matí, mentre tots els xiquets i xiquetes estaven al pati i afortunadament no s’ha hagut de lamentar afectats entre l’alumnat ni el professorat.

 

Els professors que estaven al pati han detectat una consistent columna de foc a la tercera planta, a la classe de tercer d’ESO i s’han cridat immediatament a emergències. Encara que el foc ja s’havia apagat per si mateix, les autoritats han evacuat al professorat i a l’alumnat, que no han patit cap perjudici físic. Des de la direcció del centre han confirmat que l’alumnat ha seguit correctament el protocol d’evacuació i es demana tranquil·litat ja que les mesures de control s’han aplicat amb responsabilitat.

 

Encara es desconeix l’origen d’este foc que ha provocat l’incendi però a hores d’ara la policia científica ja analitza la situació per tal d’esclarir les causes.

 

L’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, s’ha traslladat a l’institut per a poder comprovar l’estat d’estudiants i professors, els danys ocasionats en l’aula i per poder intercanviar opinió amb l’equip directiu. “La policia ha estat tot el matí al centre per tal de començar les investigacions i esbrinar quina ha estat la causa d’este incident, i pel moment no es descarta cap opció. Ens preocupa que s’haja pogut donar una situació provocada, fruit de la negligència d’algunes persones, que hauria pogut afectar greument la salut de tots. Per això fem una crida a la responsabilitat de l’alumnat i la conscienciació per part de les seues famílies que són essencials per a traslladar la importància de la responsabilitat personal en este tipus d’incidents”

 

.