El Comité d’Empresa de l’Hospital d’Alzira demana la destitució del director d’Urgències

0
463
Sanitaris protestant davant el servei d'Urgències de l'hospital

El Comité d’Empresa de l’Hospital de la Ribera ha demanat a la gerència, la «destitució immediata» del cap del servei d’Urgència José Vicente Brassó, per distints motius entre ells la «falta de previsió i dimensió de la plantilla durant els últims mesos.

A més els representants dels treballadors d’este centre hospitalari exposen altres motius conm, «l’exccés d’hores treballades acumulades en els últims mesos que ha conduït a un conflicte laboral».

També critiquen l’existència «d’una plantilla de treball canviant amb múltiples modificacions en els torns de treball i comunicats amb la mínima antel.lació».

D’altra banda el comité argumenta per reclamar la seua destitució el fet que «continuen els punts calents en Urgències, de contacte amb pacients sospitosos o amb Covi confirmats, amb altres pacientes atesos per distints motius sense relació al coronavirus».

Per última la representació dels treballadors considera que Brassó no pot continuar al capdavant d’Urgències davant «l’ausència de protocol».