Un conductor abandona esta matinada el seu cotxe accidentat sense llums al mig de l’autovia al terme de Benifaió

0
424
El vehicle sinistrat esta matinada al centre de l'autovia al terme de Benifaió

Els espírits de la nit de Tots Sants sembla que han salvat, miraculosament, esta matinada alguna vida després que un conductor abandonat el seu vehicle en el carril central i amb les llums apagades, sobre les 4:30 hores a l’autovia A-7 al terme de Benifaió.

Afortunadament passava per allí una patrulla de conservació de carreteres que, ràpidament, cridava a una grua i evitava el que haguera pogut ser una nit tràgica cas de topetar algun turisme contra el vehicle sinistrat.

Per cert al conductor del cotxe abandonat al centre de l’autovia li caurà el pel quan el localitzen donat que s’ha saltat el toc de queda que està en vigor entre les 00:00h i les 6 de la matinada.