L’Alzira supera al Recambios Colón (1-0) en un competit encontre

0
226
Pawel Florek ha debutat hui amb l'Alzira en ser expulsat Vicent Dolz en el minut 83

La UD Alzira ha guanyat un dur i competit encontre davant el Recambios Colón (1-0) en partit jugat esta vesprada a l’estadi municipal de Venècia, primer dels que disputarà a casa el conjunt de Dani Ponz.

Els visitants han ficat nombrosos problemes en proposar un partit trabat en el que el conjunt alzirenys ha patit l’expulsió del guardameta Vicent Dolz en el minut 83 al rebutjar amb les mans una pilota fora de l’àrea. Així el porter polonés Pawel Florek ha debutat pocs dies després de fitxar pels de la Ribera.

A més han patit les lesions de Dani Martinez i de Boix.

El gol ha estat anotat pel defensa central Gomis en el minut 2 de la segona part en aprofitar una treta de cantó.

L’Alzira, tot i disputar dos encontres en tres jornades encapçala en solitari el grup A amb 6 punts.