Alzira multiplica per quatre els coronavirus en dos mesos

0
486
Centre de Salut II d'Alzira

Alzira comptava el passat 28 d’agost amb només 121 positius de Covid 19, casos que va duplicar a finals de setembre (247) i que ha quatriplicat al 30 d’octubre en sumar 480 persones contagiades des de l’inici de la pandèmia. Els últims 10 s’han afegit hui en produïr-se un brot de caràcter social segons la conselleria de Sanitat.

El virus ha proliferat a la capital de la comarca durant els últims dies, així en los dos últimes setmanes ha detectat 125 casos actius que eleven a 259,29 casos la incidència acumulada les dos últimes setmanes per cada 100.000 habitants.

Fet que ha provocat que l’alcalde, Diego Gómez, dictaminara ahir, mitjançant un band, una sèrie de mesures restrictives que es semble a les del pla de desescalada. El nombre de defuncions és de 9 davant els 48 que totalitza la comarca.

Al Departament de Salut de la Ribera els casos s’han multiplicat per 3,5 des de finals del mes d’agost en passar dels 801 que hi havien aleshores als 1.577 a finals de setembre i als 2.887 de hui.