La Comunitat Valenciana confinada perimetralment durant set dies

0
197
El president del Consell Ximo Puig esta vesprada durant la seua intervenció

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat esta vesprada el confinament perimetral de la Comunitat Valenciana a partir de demà divendres a migdia durant set dies naturals, és a dir fins el 6 de novembre, amb l’objectiu que «no puguen entrar ni eixir les persones». Encara que podria produïr-se una ampliació tenint en compte que la comunitat de Madrid gaudirà del pont de l’Almudena del 7 al 9 de novembre.

Ara bé Puig ha explicat que l’espai valencià «no patirà cap restricció«, és a dir hi haurà lliure mobilitat entre els municipis de les diferents comarques i provinícies d’esta comunitat.

El president del Consell ha advertit que la nostra comunitat autònoma «és la que més brots ha detectat, l’equivalent al 17% de tota Espanya«. En estos moments hi han 1.600 rastrejadors als que es sumaran, en breu, altres 150 militars cedits pel Govern central.

Però la decissió s’ha pres amb l’objectiu de que «no volem continuar a pitjor» després que durant la dos últimes setmanes «hem duplicat la incidència de la pandèmia», reconeguent, tot seguit que lasituació «és difícil».