Guadassuar baixa de 99 a 78 els casos actius i inicia el descens de la seua incidència

0
290
Consultori de Guadassuar

El munici de Guadassuar ha iniciat esta setmana un notable descens de casos actius i d’incidència acumulada després d’haver arribat a les xifres de coronavirus més elevades, pràcticament, de la Comunitat Valenciana.

En el seu cim arribà a comptar amb 134 casos actius, a les anteriores dades de Sanitat corresponents al 26 d’octubre hi havien 99, per proves PCR, durant els últims 14 dies, mentre hui Salut Pública ha comunicat a l’alcalde, Voro Montañana, que ara son 78 i tot fa pensar que continuarà el descens. D’una incidència acumulada escalofriant, la setmana anterior arribà a 1679,96, ha passat ara a 1322,03 casos per cada 100.000 habitants.

El passat diumenge començà el descens

Montañana assegura que els descens «començà el passat diumenge quan es contabilitzaren 102 casos» i es troba molt esperançat en que «la tendència seguisca a la baixa en complir-se, estos dies, les dos setmanes, «de les puntes que patirem el 16,17 i 18 d’este mes». A més la primera autoritatlocal manifesta que «esta setmana no s’ha produït cap brot, sols algun cas aïllat».

La primera autoritat local explica a Riberaexpress que «els rastrejadors han fet un bon treball en Guadassuar» i que «les mesures de Sanitat estan fent efecte».

Un raig d’esperança

Esta localitat de 5.900 habitants, ubicada entre Alzira i l’Alcúdia, va patir un creiximent molt elevat de positius per proves PCR entre el 9 i el 16 d’este mes d’octubre.

Montañana no vol llançar les campanes al vol en considerar que les campanya del caqui i dels cítrics «compliquen la situació», però ja veu «un raig d’esperança», al temps que demana a la població que «complisca amb les mesures de seguretat» procedents de la conselleria de Sanitat i que ja comencen a ser efectives.